Konačište "Resava" Despotovac

- Pansionski smeštaj
- Odmor
- Turizam
- Rekreacija
- Rehabilitacija

Mi smo tu zbog Vas...

Dobrodošli u konačište "Resava" Despotovac

Konačište "Resava" nalazi se na periferiji Despotovca, na obali reke Resave, okruženo zelenilom i terenima za male sportove.

Centralni objekat našeg preduzeća za pružanje ugostiteljskih usluga, za odmor i rekreaciju, za organizaciju poslovnih susreta, škola u prirodi, pripremu sportista i drugih sličnih sadržaja, čini Konačište "Resava" sa restoranom "Resava".


AKCIJA !!!!

OD 21. SEPTEMBRA DO KRAJA OKTOBRA...

NOĆENJE SA DORUČKOM SAMO 1.300,00 DINARA + BORAVIŠNA TAKSA (BT)

 

POLUPANSION OD 1.700,00 DINARA + BT..... (VEČERA, NOĆENJE, DORUČAK)


PROLAZNI RUČAK ZA GRUPE VEĆ OD 350,00 DINARA

(PLJESKAVICA 0,200/POMFRIT, SALATA, HLEB)

POZOVITE NAS...

 

Osim ugostiteljskih usluga, za svoje goste organizujemo i izlete do manastira Manasija, Resavske pećine, izvorišta Resave i najvećeg vodopada u Srbiji - "Velikog buka",  zatim do vodopada "Prskalo", okruženog netaknutom prirodom, kao i do jedne od poslednjih prašuma u Evropi, prašume Vinatovača u podnožju Južnog Kučaja.

Predivni pejzaži, netaknuta priroda i ljubazni ljudi čine da se kod nas osećate prijatno.
 Kanjoni i klisure, pećine, jame, vrtače, potoci... privlače mnogobrojne zaljubljenike u prirodu.

Pejzaži Resave - Konačište Resava Despotovac

Zdrava hrana je proizvod zdrave prirode. U Resavi se nude kvalitetne domaće namirnice: žitarice, voće, povrće, mlečni i pekarski proizvodi, riba, meso itd. Zdrava hrana - Konačište Resava Despotovac

Istorijat i kultura ovog kraja vuku svoje korene još iz srednjeg veka. Veliki broj manastira, utvrđenja, crkava i ruševina i danas su svedoci stvaralačkog duha našeg naroda. Kultura - Konačište Resava Despotovac